1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SOYSAN: ‘‘SENDİKA DIŞARIDA BIRAKILDI’’
SOYSAN: ‘‘SENDİKA DIŞARIDA BIRAKILDI’’

SOYSAN: ‘‘SENDİKA DIŞARIDA BIRAKILDI’’

Tel Sen Başkanı Tamay Soysan, Bayındırlık Ulaştırma Bakanlığı ile uzun süreden bu yana sürdürülen işbirliğinin göz ardı edilerek, sendikanın dışarıda bırakıldığını savundu.

A+A-

Tel Sen Başkanı Tamay Soysan, Bayındırlık Ulaştırma Bakanlığı ile uzun süreden bu yana sürdürülen işbirliğinin göz ardı edilerek, sendikanın dışarıda bırakıldığını savundu. 

Soysan yaptığı yazılı açıklamada, Telekomünikasyon Dairesi Müdürü ve iki şube amirinin Türk Telekom ile görüşmek için Türkiye’ye gittiğini savunarak, “Yeni bir düşünceymiş gibi tabiri caizse eski yemeği ısıtıp tekrar önümüze koymaya çalışan idareciler, Telekomünikasyon Dairesi’ni Türk Telekom’a peşkeş çekmeye çalışıyor” iddiasında bulundu.

Tel-Sen Yönetim Kurulu’nun ivedi olarak toplanarak bir dizi karar aldığını belirten Soysan,  Yönetim Kurulu’nun öncelikle Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif’e bir yazı göndererek, girişimin durdurulmasını ve Bakan Kaşif’ten girişim ile ilgili gerçekleri anlatması için randevu talep ettiğini kaydetti. 

Yönetim Kurullarının aldığı kararlarda Müdürlüğe, Bakanlığa ve hükümet adına Başbakanlığa yönelik eylemler de bulunduğunu belirten Soysan, “Telekomünikasyon Dairesi üzerine oyunlar oynanmaya çalışıldığını, eski düşüncelerin yeniden ortaya çıkarıldığını, Telekomünikasyon Dairesi’nin Türk Telekom’a peşkeş çekilmeye çalışıldığını görmek bizleri üzmüştür” dedi.

Bugüne kadar ortaya koydukları tavrın net olduğunu vurgulayan Soysan, şöyle devam etti:

“Telekomünikasyon Dairesi’nin peşkeş çekilmesine müsaade etmedik asla da etmeyeceğiz.

Bayındırlık Ulaştırma Bakanı bilgisi dahilinde olduğunu düşündüğümüz Müdür ve iki şube amirinin yapmış olduğu girişim tepkisiz kalamazdı ve bu konuda gerekli tepki konuldu.

Kararlılığımız ortadadır.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.