1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. SOYUNARAK TEDAVİ EDİYOR
SOYUNARAK TEDAVİ EDİYOR

SOYUNARAK TEDAVİ EDİYOR

SOYUNARAK TEDAVİ EDİYOR

A+A-

Sarah White adlı 24 yaşındaki psikolog, klasik terapilerin hastaların bilinçaltını ortaya çıkarmaktan çok bastırdığını düşünerek, bilinçaltını ortaya çıkarmanın en iyi yolunun "striptizle açılmak" olduğuna karar verdi.

White, terapi seanslarında "uyarmanın gücü"nden faydalanarak hastaların kendi hayatlarının kontrolünü kendi ellerine almasını sağladığını belirterek, "Amaç çıplaklığı kullanarak kişinin kendisini ve dünyayı daha iyi anlamasını sağlamak.

547d7002f63099192c4dc177.jpg

Böylece kişi kendini daha mutlu hissediyor ve kendine güveni artıyor. Seanslar sırasında yaşanan heyecan, dış dünyadan da daha fazla heyecan duyulmasını sağlıyor" dedi.

Terapist, bu yöntemle hastalarına saklayacak bir şeyi olmadığını göstererek, hastaların da kendilerini açmalarını sağladığını iddia ediyor.

547d705ef63099192c4dc18b.jpg

Sarah White, striptizle terapi seanslarına önce internet üzerinden başlıyor. Yani terapistle hasta Skype üzerinden seansa başlıyor.

Her biri 150 dolar olan bir saatlik striptizli terapi seanslarında Bayan White hem hastasıyla konuşup hem de üzerinde hiçbir şey kalmayıncaya kadar soyunuyor.

547d7002f63099192c4dc171.jpg

Bir süre sonra yüz yüze terapi seanslarına geçiliyor ve onlarda da aynı "tedavi yöntemi"uygulanıyor.Bayan White halen 30 hastası bulunduğunu ve bunların çoğunun da erkeklerden oluştuğunu söylüyor.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.