1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÖZDE AÇIKGÖZ BAZI SÜRÜCÜLER
SÖZDE AÇIKGÖZ BAZI SÜRÜCÜLER

SÖZDE AÇIKGÖZ BAZI SÜRÜCÜLER

Trafikte yaşanan kazalardan ders almayan ve kurallara uymayan şoförler hala dikkatsiz davranışlara devam ediyor

A+A-

Ülkemizde özellikle son aylarda yaşanan ölümlü trafik kazaları ailelerin ocağına ateş düşürmeye devam ederken, bu olaylardan ders almayan bazı şoförler yanlışlarda ısrar etmeyi sürdürüyorlar.

Geçtiğimiz gün Girne-Lefkoşa arası taşımacılık yapan bir firmaya ait eski model bir otobüsü arkasından siyah duman çıkardığı gerekçesiyle takibe aldığımızda içinde ayakta duran yolcuları gördük. Aynı firmanın bir başka otobüsü yine Lefkoşa-Girne arasında sefer sırasında aşırı hız ve dikkatsizlikten kaza yaparak devrilmişti. Ancak bu kazalardan ders alınmadı ki, ayakta yolcu alarak taşımacılığa devam ediliyor. Aynı görüntüler ADA TV kameraları tarafından da tespit edildi.

TOPLU TAŞIMA ARACININ KURAL İHLALİ
Hemen hemen çoğu aracın yaptığı ancak dikkate alınmayan bir diğer trafik ihlali de Hamitköy Kavşağı’nda yaşanıyor. Lafkoşa-Gazimağusa istikametinde Hamitköy trafik ışıklarında kırmızı ışıkta geçmeyi bekleyen iki şeritte araç kuyruğuna takılmak istemeyen sözde açıkgöz bazı sürücüler Hamitköy’e dönüş yolunu işgal ederek çizgi ihlalini gerçekleştiriyorlar. Bunlardan biri de yine şehirlerarası taşımacılık yapan bir firma otobüsü olması, yolcuların ne kadar kurallara uyan bir şoför ile seyahat ettiklerini ortaya koyuyor.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.