1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SPONSORLUK ANLAŞMASI
SPONSORLUK ANLAŞMASI

SPONSORLUK ANLAŞMASI

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bu yıl 2 Eylül 2 Ekim tarihleri, arasında düzenleyecekleri Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne platin sponsor olarak katkı koyan Limasol Türk Bankası, Telsim-Vodafon ve K-Pet ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bu yıl 2 Eylül 2 Ekim tarihleri, arasında düzenleyecekleri Kıbrıs Tiyatro Festivali’ne platin sponsor olarak katkı koyan Limasol Türk Bankası, Telsim-Vodafon ve K-Pet ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

LTB Basın bürosundan yapılan açıklamaya göre sponsorluk anlaşmasına LTB adına Başkan Kadri Fellahoğlu, Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler, Telsim-Vodafone Genel Müdürü Rasim Karas ile K.T.Petrolleri adına Genel Müdür Vekili Ergün Karagil’in imza koydu.

FELLAHOĞLU

LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu yaptığı konuşmada, zor durumda bulunan belediyede yapılan çalışmalar sonucunda umudun tekrardan yeşerdiğini belirterek, önlerinde kat edilmesi gereken uzun yol olduğunu kaydetti.
Fellahoğlu şöyle konuştu:

“Kültür-sanat kent yaşamında önemli bir yere sahiptir ve Tiyatro Festivali de şehre ciddi bir değer katıyor. Bu düşüncelerimizi paylaşan ve bizlere destek veren tüm sponsorlara teşekkür ederim. Bizler bu işe el attık sizler de bizim elimizden tuttunuz. LTB olarak tiyatro festivaline sahip çıkıldığını görmek ve tamamen sizlerin desteğiyle bu festivali yapmak bizleri çok mutlu ediyor. Yaşar Ersoy ile birlikte festivalin gerçekleşmesi için büyük emek harcadık ve bu imzalarla da bunu somutlaştırdık. Turizm,Çevre ve Kültür Bakanlığı da bu yıl festivale çok değerli bir katkı koyuyor.Onlara da teşekkür ederim.”

ERSOY

LTB Kültür Sanat Koordinatörü ve Festival Koordinatörü Yaşar Ersoy da toplumda ve basında yüzakı olarak nitelenen Kıbrıs Tiyatro Festivali’nin 11’incisini yapmanın gururunu yaşarken, her yıl olduğu gibi bu yılda imece usulü ile dayanışma ruhuyla bu festivali toplumla buluşturduklarını kaydetti.

Bugün bu dayanışmanın sonucunda ortaya çıkan işin imzasını atacaklarını belirten Ersoy, Başkan Fellahoğlu, Turizm Bakanlığı ve sponsorların kültür sanata verdiği değere teşekkür etti.

KEMALER

Limasol Türk Kooperatif Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise bu güzel festivali düzenleyenlere teşekkür ederek banka olarak kendilerine de bu etkinliğe katkı koyma görevi düştüğünü söyledi.

KARAS

Telsim-Vodafone Genel Müdürü Rasim Karas da, çoğu şeyin geçici ancak kültürün kalıcı olduğunu belirterek,  Telsim olarak bu önemli etkinliğe katkı koymaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

KARAGİL

Kıbrıs Türk Petrolleri Genel Müdür Vekili Ergün Karagil de, doğru bir noktaya katkı yaptıklarını belirterek bu festivalde olmaktan  memnunluk duyduklarını dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.