1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ”SPOR AMBARGOSU KALDIRILSIN”
”SPOR AMBARGOSU KALDIRILSIN”

”SPOR AMBARGOSU KALDIRILSIN”

Ülke gençlerimize uygulanan spor ambargosunun da iyi niyet göstergesi olarak ortadan kaldırılması yönünde adımların atılmasını bekliyoruz...

A+A-

Sosyal Demokrat Parti (SODEP) Genel Başkanı Tözün Tunalı, “Kıbrıs konusunda ilerlemelerin olduğu bu aşamada yıllardır ülke gençlerimize uygulanan spor ambargosunun da iyi niyet göstergesi olarak ortadan kaldırılması yönünde adımların atılmasını bekliyoruz” dedi.

SODEP Başkanı Tözün Tunalı konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, birçok federasyonun ülke gençliğine spor yaptırmak için uğraştığı ancak Kıbrıs’ın dışına çıkamadığı gerçeğinin artık görülmesi gerektiğini belirtti.

Sporun tüm dünyada ülkeleri tek birleştiren unsur olduğunu da unutmamak gerektiğini belirten Tunalı, sporda düşmanlık olamayacağını vurguladı.

Ülke gençliğinin sabırsızlıkla dünya ülkeleri ile sportif alanlarda müsabaka yapmayı beklediğini kaydeden Tunalı, “SODEP olarak önerimiz Sayın Akıncı’nın gençlerimiz adına ilk yapacağı toplantıda spor ambargosunun ülkemiz gençlerinin üzerinden kaldırılması önerisini masaya taşımasıdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.