1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SPORTİNG LİZBON-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
SPORTİNG LİZBON-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

SPORTİNG LİZBON-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sporting Lizbon-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

A+A-

Sporting Lizbon Beşiktaş mücadelesi Kara Kartal'ın kader sınavı. UEFA Avrupa Ligi'nde son hafta mücadelelerinde Beşiktaş Sporting Lizbon deplasmanında en azından 1 puan almak için mücadele edecek.

Sporting Lizbon Beşiktaş maçı UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu son hafta karşılaşması olacak. Siyah Beyazlılar, son karşılaşma öncesinde 9 puanla lider durumda yer alıyor. Sporting Lizbon ise 7 puanla 3. sırada. Lokomotiv Moskova, 8 puanla 2. sırada bulunuyor.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçını kazanırsa gruptan lider olarak çıkacak. Eğer berabere kalır, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yu yenerse, Siyah Beyazlılar, grubu ikinci sırada tamamlayarak Avrupa yoluna devam edecek.

BEŞİKTAŞ'IN VEDA ETME İHTİMALİ DE VAR!
Kara Kartal'ın grubu oldukça karışık. Yukarıda verilen ihtimallerin dışında, Beşiktaş Sporting Lizbon'a yenilir, Lokomotiv Moskova da galip gelirse, Siyah Beyazlılar Avrupa macerasına veda etmiş olacak.

Beşiktaş'ın gruptan çıkamaması için bir ihtimal daha bulunuyor. Sporting Lizbon Beşiktaş'ı 2 farklı yener, Lokomotiv Moskova da Skenderbeu'yla berabere kalırsa, Kartal yine Avrupa'ya veda ediyor.

2-381.jpg

SPORTİNG LİZBON BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Bu akşam saat 22.05'te UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. maçında oynanacak olan Sporting Lizbon Beşiktaş mücadelesi TRT 1'den naklen yayınlanacak. Aynı zamanda bu yayın TİVİBU Spor 2 ekranlarında da olacak.

SKENDERBEU LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI HANGİ KANALDA
Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın diğer rakipleri olan Skenderbeu Lokomotiv Moskova maçı ise saat 22.05'te TİVİBU Spor 3 ekranlarında olacak.

KAFİLE LİZBON'DA

THY’ya ait özel bir uçakla Lizbon Havaalanı’na gelen Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Şenol Güneş’in dışında kamp kadrosundaki 19 futbolcu yer aldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve 5 yönetici de takımla Lizbon’a geldi.

Havaalanı çıkışında az sayıda Beşiktaş taraftarı bulunurken, Portekiz basınının özellikle Ricardo Quaresma’ya büyük ilgi göstermesi dikkati çekti. Portekizli futbolcu, iki emniyet görevlisinin yakın koruması eşliğinde havaalanından çıkarıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.