1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Squid Game'de ilginç rastlantı
Squid Game'de ilginç rastlantı

Squid Game'de ilginç rastlantı

Squid Game'de yer alan telefon numarası bir kadına ait çıktı! Herkes onu aramaya başladı

A+A-

Netflix'in son günlerde bomba etkisi yaratan filmi Squid Game ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dizide verilen telefon numarası, bir kadına ait çıktı. Numaranın dünyaya açılmasının ardından herkesin kendisini aradığını belirten kadın, 37 bin TL'lik tazminat teklifini de kabul etmedi.

Dizileri dünya genelinde etki yaratan  Netflix, yeni dizisi  Squid Game ile sektöre bomba gibi girdi. Son günlerde gerek sosyal medyada gerekse gençler arasında en çok konuşulan konuların başında Squid Game geliyor. Ancak dizide çeşitli mesajlar verildiğinin söylenmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Dizinin bölümünde gerçekten numarası verilen kadın, herkes tarafından aranmaya başladı.

1-20211007123210.jpg

DİZİDEKİ GİBİ OYUN OYNAMAK İSTİYORLAR

Kore'nin güneydoğusunda yaşayan ve adı açıklanmayan iş kadını, binlerce kişinin kendisini aradığını, dizideki gibi oyun oynamak istediklerini söylediğini aktardı. Kore gazetesi Money Today'e konuşan ve aramalar nedeniyle gündelik hayatına devam edemez hale geldiğini söyleyen kadın "Ben bu numarayı on yıldan uzun süredir kullanıyordum diyerek, "İlk başta ne olduğunu anlamadım ama sonra bir arkadaşım numaramın dizide yer aldığını söyledi. Ondan sonra 4 binden fazla numaradan çağrı aldım" dedi. 

TAZMİNAT TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ 

Kore basınında yer alan  haberler e göre kadın beş milyon wonluk (yaklaşık 37 bin TL) tazminat talebini reddetti. Netflix tazminat iddiaları hakkında bir açıklama yapmasa da izleyicilerden bu numarayı aramamalarını talep etti. Şirketten yapılan açıklamada "Prodüksiyon şirketiyle birlikte bu sorunu nasıl çözebileceğimizi inceliyoruz. Telefon numarasının yer aldığı sahneleri değiştirebiliriz" ifadeleri yer aldı.

2-20211007122903.jpg

EN ÇOK İZLENEN DİZİ 

17 Eylül'de yayına giren dizi 10 gün içinde 90 ülkede en çok izlenen dizi haline geldi. BBC'den Waiyee Yip ve William Lee, dizinin konusu daha önce işlenmiş olsa da etkileyici görselleri, insanların kendilerinden bir şeyler bulabildiği karakterleri ve insan doğasına dair rahatsız edici çıkarımları nedeniyle dünya çapında ilgi gördüğünü söylüyor.

BBC

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.