1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. STATÜSÜ YOK
STATÜSÜ YOK

STATÜSÜ YOK

Ülkeye nereden giriş yaptığı belli olmayan Suriyeli Muhammed Ahmed El Hasan, yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

A+A-

Ülkeye liman olmayan bir noktadan arkadaşlarıyla birlikte kaçak olarak girdiğini iddia eden ve Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz akşam, gözaltına yakalanan 22 yaşındaki Suriyeli Muhammed Ahmed El Hasan’la ilgili tahkikat tamamlandı. Hasan, davaları görüşülünceye kadar, hükümsüz tutuklu olarak 2 ayı geçmemek şartıyla Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda gerçekleşen teminat duruşmasında Savcı Emine Taşkın Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç’i tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis memuru Sevinç, meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını, zanlının KKTC’de hiçbir statüsü bulunmadığı kaydederek, zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Polis memurunun şahadetinin ardından konuşan Savcı Emine Taşkın, meselenin ciddiyetine dikkat çekerek zanlının davaları hazır oluncaya kadar, hükümsüz tutuklu olarak 2 ayı geçmemek şartıyla Lefkoşa Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine Yargıç Hale Ahmet Raşit de iddia makamının talebini onayladı.

 

Kaynak: Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.