1. HABERLER

  2. SPOR

  3. STOCH AYKUT KOCAMAN İÇİN NE DEDİ
STOCH AYKUT KOCAMAN İÇİN NE DEDİ

STOCH AYKUT KOCAMAN İÇİN NE DEDİ

Stoch 'Kocaman' hakkında konuştu!

A+A-

Sezon başında Yunan ekibine kiralanan genç futbolcu, Fenerbahçe taraftarının en ateşli taraftarlar olduğunu belirtirken, PAOK taraftarının da onlardan aşağı kalmadığını söyledi.

"KOCAMAN İLE BİR ÇOK SORUN YAŞADIM''

İşte Stoch'un Fenerbahçe ve Kocaman ile ilgili açıklamaları;

"PAOK'un bana önerdiği teklif sürekli oynamayı içeriyordu ve oynamak için buraya geldim. Geçen sezon benim için çok zor geçti. Çok fazla oynamadım ve Fenerbahçe'deki teknik direktörle sorunlar yaşadım. Hayalkırıklığına uğramıştım, mutsuz hissediyordum ve huzurum kalmamıştı. Şimdi, PAOK'ta çok mutluyum. Aslına bakarsanız; Ben PAOK'ta da, Fenerbahçe'de aynı hislerle oynadım. Manchester United'da da oynasam da bu şekilde oynar ve hissederim. Oynadığım zaman %100'ümle oynamam, %500'ümle oynarım. Bu benim taraftarlara mesajımdır. %500'ümü PAOK için vermeye hazırım"

'HER SENE KUPA KAZANDIM'

"Umarım PAOK'ta da çok güzel goller atabilirim. Elbette ben de güzel goller atmayı istiyorum. Her maç asistler yapmayı ve goller atmayı deneyen bir futbolcuyum. Takımıma bir şekilde olumlu katkı vemreyi hedefliyorum. 2009'da kariyerime başladığımda Chelsea ile Federasyon Kupası'nı kazandım. 2010 yılında ise Twente ile Hollanda Ligi, Fenerbahçe ile 2011'de lig şampiyonluğu  ve 2012 ve 2013'de Türkiye Kupası'nı kazandım. Bu istatistiğimin bozulmamasını diliyorum. PAOK ile Yunanistan şampiyonluğu kazanmak istiyorum."

'PAOK'TA MUTLUYUM'

"Fenerbahçe ile 2016'ya kadar süren bir kontratım var. Gelecekte neler olur bilmem. Benim PAOK'ta kalmam için öncelikle iki takımın bir çözüm bulması gerekiyor. Şu an sadece oyunuma konsantre olmuş durumdayım. PAOK'ta şu an kendimi çok mutlu hissediyorum."

'DÜNYANIN EN ÇILGIN TARAFTARI FENERBAHÇE'DE'

"PAOK taraftarları tutkulu ve takımları için deliriyor. Stadyumdaki her maçta yaşanan atmosfer gerçekten fantastik. Büyük maçlarda buranın nasıl olacağını düşünemiyorum. Türkiye'de ise Fenerbahçe taraftarlar dünyanın en çılgın taraftarları. Takımları için yaşıyorlar ve takımları kazanınca nefes alabiliyorlar. PAOK taraftarları da böyle zaten"

'SCHALKE'YE KARŞI ŞANSSIZDIK'

PAOK da iyi koşullara sahip bir kulüp. Taraftarın ve yönetimin beklentileri bende baskı yaratmıyor. Eminim ki burada gün geçtikçe hem benm hem de takımın performansı artacak. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı çok istiyorduk ama detaylarda kaybettik. Schalke'ye karşı şanssızdık. Şimdi Avrupa Ligi'nde iyi iş çıkarmak istiyoruz ve Yunan liginde elimizden geldiğince yukarılarda olacağız."

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.