1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ŞU ANDAKİ SİSTEMDE DAHA HIZLI DAHA GÜVENLİ HİZMET OLACAK”
“ŞU ANDAKİ SİSTEMDE DAHA HIZLI DAHA GÜVENLİ HİZMET OLACAK”

“ŞU ANDAKİ SİSTEMDE DAHA HIZLI DAHA GÜVENLİ HİZMET OLACAK”

“ŞU ANDAKİ SİSTEMDE DAHA HIZLI DAHA GÜVENLİ HİZMET OLACAK”

A+A-

TAÇOY “ŞU ANDAKİ SİSTEMDE DAHA HIZLI DAHA GÜVENLİ HİZMET OLACAK”

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, tüm ADSL  sisteminin sabah saatlerinde yapılan çalışmayla yeni santrallere aktarıldığını açıkladı.

Bakan Taçoy, yeni ADSL sistemi ile ilgili BRT’ye yaptığı açıklamada yeni ADLS sisteminin bu sabah saaat 06:00'da aktarılmaya başlandığını, 09:00 sularında da aktarma işleminin tamamlandığını belirtti.

ADSL sisteminin geçmişe göre çok daha hızlı bir şekilde hizmet vereceğini vurgulayan Taçoy, “ Şu andaki sistemde daha hızlı daha güvenli hizmet olacak. Mevcut sistem üzerinden daha hızlıyı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

“Artık ADSL abonelerinin artırımı yolunda bizim de kendi çalışmalarımız olacak” diyen Taçoy, böylelikle Telekomünikasyon Dairesi’nin verdiği hizmetin daha verimli bir şekilde kullanılmasının sağlanacağını belirtti.

Sistemle ilgili de bilgi veren Taçoy, “Bu sistem eski binalarda bakır kablo ile döşenen alanlarda fazla bir sürat getirmeyebilir. Belli bir standart getirip binaların içinde de fiber sistemlerini kurmak ve ‘fiber to home’u getirmek düşüncesi içerisindeyiz. Bunu da kamuoyu ile ilerde paylaşacağız” dedi.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.