1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SU RÖGARI İÇİNE GİZLENMİŞ HALDE BULUNDU
SU RÖGARI İÇİNE GİZLENMİŞ HALDE BULUNDU

SU RÖGARI İÇİNE GİZLENMİŞ HALDE BULUNDU

Suçüstü yakalandı!

A+A-

Star Kıbrıs'ta yer alan habere göre; Gazimağusa narkotik şubesi polisleri almış olduğu bir ihbar doğrultusunda Gazimağusa Lefkoşa anayolu üzerinde Mutluyaka çemberine 200 metre mesafede Tantura diye bilinen iş yeri yakınlarında bulunan üzeri çalılarla örtülmüş bir rögar içerisinde siyah poşet içerisinde top halinde iki parçadan oluşan uyuşturucu madde olduğuna inanılan sentetik Cannabinoid maddesi bulunduğunu tespit ettikten sonra rögar yakınlarında pusuda beklemeye başladılar. 

Rögara gizlenmiş uyuşturucu alırken suçüstü yakalandı 

Saat 23.20 sıralarında sıralarında olay mahalline gelen kiralık araçtan inen zanlı A. A rögar içerisinde gizlenen yaklaşık 260 gr ağırlığında uyuşturucu maddeyi alırken pusuda bekleyen narkotik polisleri tarafından suçüstü yakalandı. Kiralık araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu olduğuna inanılan kırıntılar ve bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındıktan sonra araç içerisinde bulunan zanlı H.S ve zanlı Ç.Ç da tutuklandı. Zanlı A.A ve zanlı Ç.Ç’ e ait cep telefonları da incelenmek üzere polis tarafından emare olarak alındı. 

Zanlıların ikametgâhları temiz 

Her 3 zanlının ikametgahı temin edilen müzakere ile arandı ancak kanunsuz bir şey bulunamadı. Zanlı A.A sorgusunda görevinizi yapın işemeye gitmiştim; zanlı H.S haberim yok ve zanlı Ç.Ç de hiçbir alakam yok beyanlarında bulundular. 
Her 3 zanlı bugün Gazimağusa kaza mahkemesinde nöbetçi yargıç Hazan Aksun huzuruna çıkarılarak aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri temin edildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.