1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUAT GÜNSEL GAGAVUZYA'DA
SUAT GÜNSEL GAGAVUZYA'DA

SUAT GÜNSEL GAGAVUZYA'DA

Gagauzya Cumhuriyeti fahri vatandaşı ve Gagavuzya Devlet Nişanı ile ödüllendirilmiş Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Gagavuz Yeri Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal’ın özel davetlisi olarak Gagavuzya’ya gitti.

A+A-

Gagavuzya Cumhuriyeti fahri vatandaşı ve Gagavuzya Devlet Nişanı ile ödüllendirilmiş Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Gagavuz Yeri Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal’ın özel davetlisi olarak Gagavuzya’ya gitti.

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Dr.Suat İ. Günsel, Gagauzya Cumhuriyeti Bayramı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilecek ziyarette bir çok ülkenin cumhurbaşkanları ve büyük elçilerinin katılımı ile biraraya gelecek.

Gagavuzya Cumhuriyet bayramı şenlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal’ın halka hitaben yapacağı konuşmanın ardından Suat İ.Günsel’de bir konuşma yapacak.

Günsel’in ziyareti çerçevesinde bir çok ülkenin büyükelçileri ile görüşmeler gerçekleştireceği de belirtildi. Suat İ. Günsel’e ziyareti sırasında Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahreddin Sadıkoğlu eşlik ediyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.