1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ İŞLEMEDEN DURAMIYOR
SUÇ İŞLEMEDEN DURAMIYOR

SUÇ İŞLEMEDEN DURAMIYOR

Suç işlemeden duramıyor

A+A-

Mağusa’daki bir market ve kafeden sigara ile nakit para çaldığı gerekçesi ile tutuklanan Yusuf Ayter dün mahkemeye çıkarıldı

Nadire BAHADİ

Küçük yaştan beri adı pek çok suça karışan Yusuf Ayter yine rahat durmadı.

Geçtiğimiz aylarda evden kaçan ve babasının gazeteler aracılığı ile yaptığı çağrı üzerine eve geri dönen uyuşturucu bağımlısı 27 yaşındaki Yusuf Ayter tedavi olmak ve suçtan arınmak için söz vermesine rağmen yine bir hırsızlık suçlaması ile tutuklandı.

Ayter bu kez de 5-7 Nisan tarihleri arasında Mağusa’da faaliyet gösteren bir marketi ve kafeyi hasara uğratarak işletmelerden sigara ve nakit para çalmakla suçlanıyor.

Ayter dün “Dükkan açma”, “Hırsızlık” ve “Kasti hasar” suçlamaları ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Aleyhinde polis tarafından soruşturma başlatılan Ayter, mahkeme emri gereği 3 gün poliste tutuklu kalacak.

15 paket sigara, 40 TL nakit para çaldı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Salih Fidan Ersan mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı Yusuf Ayter’in 6-7 Nisan 2017 tarihinde Mağusa’da Debreli Market isimli iş  yerinin ana giriş kapısının camını kırıp hasara uğrattıktan sonra marketten15 paket çeşitli markalarda sigara aldığını kaydetti.

yürütülen soruşturma kapsamında zanlı Ayter’in tespit edilip Mağusa’da yakalandığını belirten Ersan, zanlının poliste yapılan sorgusunda 5- 6 Nisan tarihleri arasında da Carmine Cafe isimli iş yerinin pencere camını kırıp içeriği girdiğini ve kasadan 40 TL parayı çaldığının da tespit edildiğini belirtti.

Ersan zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığına işaret ederek zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.