1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAĞI ARANIYOR!
SUÇ ORTAĞI ARANIYOR!

SUÇ ORTAĞI ARANIYOR!

Suç ortağı aranıyor!

A+A-

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da 27 Ekim’de Uyan isim iletmenin ön kapısını kırarak içerden muhtelif markalarda sigara, çikolata ve 105 TL bozuk para ve ankesörlü telefon konturu sirkat ettikleri gerekçesiyle polis tarafından tutuklanan Hasan Karaoğlan, dün yeniden yargı huzuruna çıkarıldı. Polis mahkemede yaptığı açıklamada zanlının suç ortağının arandığını kaydetti.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan, zanlı Hasan Karaoğlan’ın 27 Ekim’de meydana gelen “Kasti hasar, dükkan açma ve sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Ustafa Mahan, söz konusu tarihte zanlının ve bir suç ortağının saat 02.30 sıralarında Uyan isimli iş yerinin ana giriş kapısını hasara uğratarak içeriye girdikten sonra, yazar kasa içinde bulunan 105 TL bozuk para, tespit edilemeyen miktarda, markalarda sigara ve tespit edilemeyen miktarda çikolata ve yine tespit edilemeyen miktarda 300’lük ankesörlü telefon konturu sirkat ederek olay yerinden ayrıldıklarını kaydetti.

Zanlı Hasan Karaoğlan’ın geçtiğimiz Perşembe Dörtyol Polis Karakolu ekiplerince tespit edildiğini ve Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne celp edildiğini aktaran Mahan, zanlının suç ortağının halen aranmakta olduğunu ve zanlının verdiği gönüllü ifadede suç ortağının daha önce de bir çok kez benzer suçlar işlediğini belirttiğini ifade etti.

Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını, zanlının serbest kalması durumunda soruşturmayı olumsuz yönde etkileyebileceğine değinen Mustafa Mahan, yürütülen tahkikatın selameti açısından zanlının 4 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının bir itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, yürütülen polis soruşturmasının selameti için istenilen süreyi verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.