1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAĞI ARANIYOR
SUÇ ORTAĞI ARANIYOR

SUÇ ORTAĞI ARANIYOR

Uyuşturucu kullanıp baygınlık geçirmiş ve kaldırıldığı hastanedeki müdahalesinde sutyeninde, naylona sarılı sentetik madde bulunmuştu...

A+A-

Emine UYSAL

Uyuşturucu kullanıp baygınlık geçiren ve kaldırıldığı hastanedeki müdahalesinde sutyeninde, naylona sarılı sentetik madde bulunan üniversite öğrencisi Halise Ay, teminatla serbest bırakılırken, uyuşturucuyu temin eden şahsın arandığı belirtildi.

“Kanunsuz Uyuşturucu Madde Alma ve Tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanan zanlı, dün, Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar huzurunda görüşülen davada, KKTC Başsavcılığı adına Savcı İlhan Damdelen, tanık olarak tahkikat memuru Kaan Kurtbir’i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Kurtbir, zanlının, 1 Ekim günü, uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi kullandıktan sonra kendisinden geçerek baygınlık geçirdiğini ve ardından kaldırıldığı YDÜ Hastanesi Acil Servisi’ndeki müdahalesinde, sutyeninde, naylona sarılı, 3 gram ağırlığında uyuşturucu madde olduğuna inanılan madde bulunduğunu belirtti.

Kaan Kurtbir, tahkikatın tamamlandığını ve zanlının, 2012 yılından beri üniversite öğrencisi olduğunu söyleyerek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, yargılanıncaya değin zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.