1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR
SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR

SUÇ ORTAKLARI ARANIYOR

Girne ve Lapta’daki 3 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olaylarıyla bağlantısı olduğu tespit tespit edilen Mehmet Dikmen tutuklandı

A+A-

Girne ve Lapta’da 3 ayrı markette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili bir kişi tutuklandı. Mayıs- Haziran 2013 tarihleri arasında Lapta’da “Gülen Market” ile “Blue Song Market” ve Girne’deki “Burç Market” isimli iş yerlerinden hırsızlık yaptığı gerekçesi ile gözaltına alınan Mehmet Dikmen dün mahkemeye çıkarıldı. Olayla ilgili İ.E.(E-25) ve Ö.D. (E) isimli kişilerin aranmakta olduğu açıklandı.

 GİRMEDİĞİ MARKET KALMAMIŞ: Girne’de mahkemeye çıkarılan zanlı Mehmet Dikmen’in Mayıs-Haziran 2013 tarihleri içerisinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldığı açıklandı. Polis, zanlının 7 Haziran 2013 tarihinde Lapta ’dafaaliyet gösteren “Gülen market” ve “Blue song” market isimli iş yerlerine girip nakit para, muhtelif markalarda sigara ve içki çaldığını açıkladı.Polis, zanlının aynı gün Girne’deki “Burç”isimli markete de girdiğini ancak bir şey almadan çıkıp kaçtığını ifade etti. 

GÖRÜNRTÜLER YAKALATTI: Zanlı Dikmen’in kamera görüntüleri sayesinde yakalandığını açıklayan polis, zanlının suç ortaklarının da tespit edildiğini ve aranmakta olduğunu söyledi. Polis, Girne’defaili meçhul birçokolay olduğunu, zanlının bu olaylarla bağlantısının araştırılacağını belirtti. Polis, hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3 gün tutukluluk talep etti.Aleyhinde hırsızlık suçundan dolayı soruşturma yürütülen zanlının 3 gün tutuklu kalmasına karar verilirken, olayla ilgili İ.E.(E-25) ve Ö.D. isimli şahısların arandığı açıklandı.

(STARKIBRIS)

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.