1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇ ORTAKLARINDAN İKİSİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ!
SUÇ ORTAKLARINDAN İKİSİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ!

SUÇ ORTAKLARINDAN İKİSİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ!

Suç Ortaklarından İkisinin Kimliği Belirlendi!

A+A-

 

Lapta’da 4-5 Aralık tarihlerinde meydana gelen ev açma ve ikametgahtan sirkat meselesiyle ilgili olarak tutuklanan Rustam Khtaliyev isimli zanlı. 3 günlük tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Girne Kaza Mahkemesi'ne çıkarıldı. Mahkemede. Khtaliyev'in aranan 4 suç ortağından ikisinin kimliklerinin belirlendiği açıklandı.

Meselenin tahkikat sorumlusu Lapta Polis karakolunda görevli polis memuru Sadi Sancak mahkemede verdiği yeminli ifadede zanlının 4-5 Aralık tarihlerinde Lapta Fıstık Sokak'ta Selen Çelikten'c ait ikametgâhta meydana gelen ev açma ve ikametgâhtan sirkat meselesiyle bağlantılı olarak tutuklandığını söyledi. Meseleyle ilgili olarak 4 kişinin daha arandığını söyleyen tahkikat sorumlusu.

Yapılan araştırma ve kamera kayıtlarındaki incelemelerde, suç ortağı olan 2 şahsın kimliğinin belirlendiğini belirtti. Yürütülen tahkikat kapsamında, Selen Çelikten'in ikametgâhından sirkat edilen ziynet eşyaları arasında olan 60 bin Türk lirası değerindeki 3 yüzüğün bulunarak emare olarak alındığını kaydeden tahkikat sorumlusu, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için mili aleyhine 7 gün tutukluluk talep etti. Girne Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Melek Esendağlı da, huzurunda verilen şahadetler doğrultusunda zanlıyı meseleyle bağlantılı bulduğunu belirterek, zanlının bağlantı olduğu suçun ciddi bir suç olduğunu kaydetti.

Meseleyle ilgili olarak aranan 4 zanlı ve emareler olduğunu belirterek,  zanlıların serbest kalması halinde aranan şahıs ve emarelere etki edebileceğini söyleyen Kıdemli yargıç Esendağlı, zanlı aleyhine 5 tutukluluk emri verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.