1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “SUÇLAMA OYUNU SÜRÜYOR”
“SUÇLAMA OYUNU SÜRÜYOR”

“SUÇLAMA OYUNU SÜRÜYOR”

umudunun, basında yer alan haberlere göre, yine azaldığını belirterek tarafların karşılıklı suçlamalarının sürdüğünü kaydetti

A+A-

“SUÇLAMA OYUNU SÜRÜYOR”

Yeni Kıbrıs Partisi (YKP), Kıbrıs sorunu konusunda görüşmelerin başlaması umudunun, basında yer alan haberlere göre, yine azaldığını belirterek, tarafların karşılıklı suçlamalarının sürdüğünü kaydetti.

YKP’den yapılan ve Kıbrıs sorunundaki son gelişmeleri değerlendirildiği yazılı açıklamada,  “bir oyun” oynandığı savunularak, tarafların görüşme yanlısı olmalarına rağmen ikisinin de birbirlerini dış güçlere dövdürmek amacında oldukları iddia edildi. Açıklamada “çözümü hedeflememişlerdir ve muhaliflerini de itibarsızlaştırmak için ahlaksızca devlet olanaklarını kullanmaktadırlar” denildi.

YKP’nin görüşmelerin başlamasını ve halka söz verilmiş gibi yapılan çözüme ulaşma çabasını gerçekten göstermelerini istediği kaydedilen açıklamada, halkın başarı istemesi, “ya başarılı olurlar, ya da onları gönderirim” demesi gerektiği savunuldu.

Tarafların açıkça suçlama oyununu sürdürdükleri belirtilen açıklamada, “Bu kez Rum lider daha hızlı gidiyor” denilerek halkın kaderini eline almasından başka çare görünmediği belirtildi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.