1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇLARDA ARTIŞ ÜRKÜTÜCÜ!
SUÇLARDA ARTIŞ ÜRKÜTÜCÜ!

SUÇLARDA ARTIŞ ÜRKÜTÜCÜ!

Sadece 2 saat içerisinde...

A+A-

Girne’de 2 saat içinde kontrol edilen 250 araçtan 55 tanesinin sürücüsü rapor edildi, 5 tanesi trafikten men edildi
Kamil HÜNERLİ
Polis Genel Müdürlüğü’nün, ada çapında gerçekleştirdiği denetimlerde ilginç görüntüler ortaya çıkıyor. Girne’de dün sabah saat 01.00’de başlayan ve 03.00’e kadar devam eden 2 saatlik sürede 250 araç sürücüsü durdurularak, öncelikle alkol testi yapıldı.
Bazı araçların yolcu bölümü ve bagajlarında arama yapan polis, 55 sürücü hakkında yasal işlem başlatırken, 5 sürücüyü de araç kullanmaktan men etti.
Denetimler sırasında, ‘dur’ ihbarına uymayan plakasız bir araç sürücü ise polise sıkıntılı anlar yaşattı.
Trafikte görevli polis cavuşu Cengiz Bodur  ile CÖŞ polis çavuşu Halit Koçarslan’ın, tüm ekiple birlikte yürüttüğü takip sonucunda ele geçirilen sürücü, polis karakoluna götürülerek sorgulandı.
Denetimler sırasında, alkollü sürücü sayısının çokluğu dikkat çekerken, her 5 araçtan birinin rapor edilmesini değerlendiren uzmanlar, trafik suçlarındaki artışa dikkat çekti.
Trafik kurallarına uyan sürücüler ise polisin denetimlerinden oldukça memnun. Aşırı alkollü vaziyette araç kullanan sürücülerin trafikten men edilmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirten vatandaşlar, “Aşırı alkol sonrasında direksiyon başına geçenler sadece kendi canlarını değil, suçsuz insanların canlarını da tehlikeye atıyorlar” dedi.

Diyalog

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.