1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇU BİR KİŞİ KABUL ETTİ!
SUÇU BİR KİŞİ KABUL ETTİ!

SUÇU BİR KİŞİ KABUL ETTİ!

Oyuncak yakalama makinesinin içerisinden para çaldıkları iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

A+A-

Girne’de süpermarketlerin önünde bulunan ve içerisine 1TL madeni para atıldığında oyuncak kazanılan oyuncak yakalama makinelerini kasti hasara uğratarak içerisindeki paraları sirkat ettikleri iddia edilen dört kişi dün Girne’deki nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri alındı.

M.G isimli zanlı hariç diğer zanlılar suçlamaları kabul etmedi. 

Zanlı M.G, oyun makinelerinin açık olduğunu iddia ederek, içerisinden yalnızca 3 TL aldığını ileri sürdü ve arkadaşlarının suçla bağlantılarının olmadığını savundu. 

Kıdemli Yargıç Talat Usar huzurunda görülen tutukluluk duruşmasında, Savcı Mustafa Atakara polis memuru Mustafa Özmüezzinler’i tanık olarak dinletti.

Polis memuru Özmüezzinler, M.G, Ç.K, D.D ve S.Y isimli zanlıların 14 ile 19 Haziran tarihleri arasında Girne’de meydana gelen “kasti hasar” ve “sirkat” suçlarından methaldar olduklarını söyledi. 

Özmüezzinler, M.G ile D.D isimli zanlıların 14 Haziran’da Karakum’da faaliyet gösteren Lemar Süpermarket önünde bulunan oyuncak yakalama makinesinin para kasasının kasten ve kanunsuz olarak kırdıklarını ve içerisindeki toplam miktarı belli olmayan paraları aldıklarını belirtti. 

Kamera görüntüleri var

Özmüezzinler, M.G, Ç.K ve S.Y isimli zanlıların bu kez 19 haziran tarihinde Beylerbeyi Anayolu üzerindeki Starling Süpermarket’in önünde bulunan oyuncak yakalama makinesini hasara uğrattıktan sonra içerisinden 503 TL aldıklarını dile getirdi. 

Zanlıların kamera görüntülerinden tespit edildiğini anlatan Özmüezzinler, soruşturmanın yeni başladığını ve kayıp paranın henüz bulunamadığını kaydetti.

Zanlıların serbest kalması durumunda aranan emarelere ve alınması gereken ifadelere etki edebileceğine işaret eden Özmüezzinler, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını istedi.

Polisi ve zanlıları dinleyen Yargıç Talat Usar talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.