1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇUNU KABUL ETTİ!
SUÇUNU KABUL ETTİ!

SUÇUNU KABUL ETTİ!

Para miktarlarını makbuzlarda değiştirdi

A+A-

Pazarlamacı olarak çalıştığı iş yerinde müşterilerden tahsil ettiği 16 bin 868 TL’yi zimmetine geçirdiği iddiası ile tutuklanan Ahmet Kuşçu mahkemeye çıkarıldı 

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da Ağustos 2017 – Mart 2018 tarihleri arasında Adanın LTD. isimli işyerinde pazarlamacı olarak çalışan Ahmet Kuşçu,  müşterilerden aldığı paraları zimmetine geçirdiği iddiası ile tutuklanarak dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar,  zanlının soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Para miktarlarını makbuzlarda değiştirdi

Mahkemede ifade veren polis memuru Kemal Erdelhun, olayla ilgili bulguları aktardı.

Erdelhun,  zanlı Ahmet Kuşçu’nun Ağustos 2017 – Mart 2018 tarihleri arasında pazarlamacı olarak çalıştığı Adanın LTD. isimli işyeri adına Lefkoşa – Mağusa bölgelerinde pazarladığı gıda ürünlerine karşılık tahsil ettiği toplam 16 bin 868 TL’yi şirkete yatırmayarak zimmetine geçirdiğini söyledi.

Polis,  zanlının akabinde şirket makbuzu ile yapmış olduğu tahsilâtlarda makbuzların ikinci suretlerindeki para miktarlarını değiştirip sahteleyerek iş yerine verip tedavüle sürdüğünü mahkemeye aktardı.

 

Suçunu kabul etti

Polis memuru Kemal Erdelhun,  olayın polisin bilgisine 16 Nisan tarihinde geldiğini ve zanlının mahkeme emri ile tutuklanmasının akabinde gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini söyledi.

Polis, soruşturmanın  devam ettiğini incelenmesi gereken fatura ve makbuzlar olduğunu belirterek zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Havadis

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.