1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇUNUN ÜSTÜNE SUÇ EKLENDİ
SUÇUNUN ÜSTÜNE SUÇ EKLENDİ

SUÇUNUN ÜSTÜNE SUÇ EKLENDİ

Suçunun üstüne suç eklendi

A+A-

Nijeryalı öğrenciler arasında çıkan kavga hakkında ileri soruşturma yapan polis, Mohammed Sade Müslim’in evinde uyuşturucu buldu

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki akşam 4 tane Nijeryalı öğrenci arasından çıkan ve Mohammed Sade Müslim’in yaralanarak hastaneye kaldırıldığı kavga sonrasında, olaya karışan Haruna Al Rhashid Sany Daura’nın evinde arama yapan bir polis uyuşturucu madde ele geçirdi.
Polis Haruna El Rhashid Sany Daura ile beraber ev arkadaşı Mohammed İnuwa Garba’yı da tutuklayarak düm mahkeme huzuruna çıkardı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, 2 Kasım 2015 tarihinde meydana gelen yaralama ve kavga meselesi ile ilgili aranmakta olan zanlı 1 Haruna El Rhashid Sany Daura’nın evinde yapılan arama sonucunda, Daura ile zanlı 2 Mohammed İnuwa Garba’nın ortak olarak kullandığı oda içerisinde 200 miligram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde  bulunduğunu söyledi.

Garba’nın bavulunda hassas terazi bulundu
Zanlı 2 Mohammed İnuwa Garba’nın bavulunda da üzerinde uyuşturucu kalıntısı bulunan hassas terazi bulunduğunu belirten Özdesoy, uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin incelenmek üzere Devlet Kimya Laboratuvarına gönderileceğini ifade etti. Zanlıların henüz mesele ile ilgili ifade vermediklerini de işaret eden Özdesoy, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.