1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUCUOĞLU'NDAN, RAMAZAN VE 20 TEMMUZ BAYRAMI MESAJI
SUCUOĞLU'NDAN, RAMAZAN VE 20 TEMMUZ BAYRAMI MESAJI

SUCUOĞLU'NDAN, RAMAZAN VE 20 TEMMUZ BAYRAMI MESAJI

“Bayramın, Bizleri Her Zamankinden Daha Çok Birbirimize Yakınlaştırmasını Temenni Ediyorum”

A+A-

 

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu, tüm halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, “Bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sucuoğlu bayram mesajında, “Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Allahtan temenni ediyorum” ifadesine yer verdi.

Bayramların, toplumsal barış, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsat olduğunu belirten Sucuoğlu, şöyle devam etti:

“Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar. Zira çocuklarımız, sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi, bayramlarda öğreniyor, bayramlarda yaşıyor. İşte, bize düşen sorumluluk da, çocuklarımıza, örnek bir bayram yaşatmaktır. Bunu başarabilirsek, insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz, yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır”

Sucuoğlu ayrıca 41 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı’nda canlarını feda eden şehitleri de rahmetle yad ederek; gazilerden hayatını kaybedenlere rahmet ve  rahmeti hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler temenni ederek, tüm halkın, varoluş mücadelesinin sembolü olan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramını kutladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.