1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇÜSTÜ YAKALANDI!
SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

Gönüllü ifadesinde suçlamarı kabul etti;

A+A-

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen dünkü teminat duruşmasında polis memuru Toykan Gülerler, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Lapta Polis Karakolu’nda görevli Toykan Gülerler, zanlının “Bina ve dükkan açma” ile “Sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Toykan Gülerler, zanlının bir evden kolye ve akümülatör, marketten ise sigara ve para çaldığını belirtti. Gülerler, zanlının sigaraları arazi içerisinde saklamaya çalışırken, polis tarafından suçüstü yakalandığını anlattı. Gönüllü ifade verip, suçlamaları kabul eden zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını aktaran Gülerler, daha önce de birçok kez benzer suç işleyen zanlının uygun bir teminata bağlanmasını istedi.

Savcı Mustafa Atakara, suçüstü yakalanıp, emarelerin bir kısmı üzerinde bulunan zanlının ileride ağır cezada yargılanacağına işaret etti. Atakara, zanlının daha önce üç kez benzer suçlardan ötürü ceza aldığını ve kendisine kimsenin kefil girmediğini aktardı. Atakara, zanlının serbest kalması durumunda yargılanmaktan kaçabileceğine ve suç işlemeye devam edebileceğine dikkat çekerek, davaları görülünceye kadar iki ay süreyle hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Zanlı Mehmet Ceyhan, mahkemeden özür diledi. Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları, ileride yargılanacak olan zanlının mahkemede hazır olmasının sağlanabilmesi için iki ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.