1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SUÇÜSTÜ YAKALANDI!
SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

Çatalköy’de faaliyet gösteren bir restoranın kapısını kırarak içeri giren ve restorana ait birçok eşyayı çalan Cengiz Güneri, suçüstü yakalandı.

A+A-

Çatalköy’de faaliyet gösteren bir restorana giriş kapısını kırarak içeri giren Cengiz Güneri isimli zanlı, restorana ait 5 bin TL değerindeki 4 adet elektrik kablosu, 4 adet bahçe lambası, 1 adet su motoru, 2 adet projektör ve 1 adet hidroforu çaldı.

Çaldığı eşyalar ile birlikte suçüstü yakalanan zanlı Cengiz Güneri, Girne Kaza Mahkemesi’nde dün yargıç karşısına çıkarıldı.

Zanlı hakkında soruşturmayı yürüten polis, mahkemede verdiği ifadede, zanlının 9 Mayıs 2013 tarihinde saat 18.00 sıralarında Çatalköy’de faaliyet gösteren bir restoranın giriş kapısını kırarak içeri girdiğini ve restorandan 5 bin TL değerindeki 4 adet elektrik kablosu, 4 adet bahçe lambası, 1 adet su motoru, 2 adet projektör ve 1 adet hidroforu çaldığını belirtti.

Polis, zanlı Cengiz Güneri’nin çaldığı konu eşyalar ile birlikte suçüstü tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.

3 gün daha poliste tutuklu kalacak...
Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz tamamlanmadığını ifade eden polis, alınması gereken ifadeler olduğunu söyledi ve Girne’de 2013 yılı içerisinde meydana gelen ve faali meçhul kalan birçok olay ile zanlının bağlantısının araştırılacağını kaydetti.

Mahkeme, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kaynak: Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.