1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SUNAL AİLESİNE ŞOK SUÇLAMA!
SUNAL AİLESİNE ŞOK SUÇLAMA!

SUNAL AİLESİNE ŞOK SUÇLAMA!

Sunal ailesine şok suçlama!

A+A-

Gül Sunal'ın erkek kardeşi Songür Genelioğlu kız kardeşinin ve yeğenlerinin kendisini görmek istemediğini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Duymayan Kalmasın’a konuşan Gül Sunal, Songür Genelioğlu’nun öz kardeşi olmadığını ve Genelioğlu’nun kendisini ve ailesini sürekli olarak rahatsız ettiğini söyledi.

Üç yıl öncesine kadar aile fertleriyle konuştuğunu söyleyen Songür Genelioğlu, şimdilerde Gül Sunal tarafından hakkında çıkartılan mahkeme kararının şaşkınlığını yaşıyor. Hakkında altı ay boyunca uzaklaştırma kararı çıkartılmış olan Genelioğlu, bir süredir rahatsız olduğunu ve bundan dolayı da ilaç kullanması gerektiğini söyleyerek ailesinden yardım istediğini ve en azından kardeşlik hukuku nedeniyle böyle bir şeye hakkının bulunduğunu söyledi. Gül Sunal cephesinde ise durum çok daha farklı… Onlar da Genelioğlu’nun sürekli olarak iş yerlerine geldiğini ve kendilerinden para istediğini hatta onlara hakaret ettiğini söylüyor. Her ne kadar mahkeme bu konuda bir delil olmaması nedeniyle bir karara varmamış olsa da Songür Genelioğlu hakkında çıkan uzaklaştırma kararı kendisine iletildi.

1-507.jpeg

GÜL SUNAL’DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Duymayan Kalmasın’a konuşan Gül Sunal, Songür Genelioğlu’nun öz kardeşi olmadığını ve Genelioğlu’nun kendisini ve ailesini sürekli olarak rahatsız ettiğini söyledi. Rahatsızlığını öne sürerek sürekli kendilerinden para istediğini söyleyen Sunal bu gelişmelerden sonra mahkeme kararı çıkartmak zorunda kaldıklarını da ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.