1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SÜPER KUPA KİMİN OLACAK?
SÜPER KUPA KİMİN OLACAK?

SÜPER KUPA KİMİN OLACAK?

Süper Kupa’da geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu Çetinkaya ile kupa şampiyonu Yenicami karşı karşıya geliyor.

A+A-

Güzelyurt Zafer Stadı’nda saat 15.30 da başlayacak olan karşılaşma öncesinde Yenicami’de hazırlıklar tamamlandı. Siyah beyazlı ekipte gribal enfeksiyon geçiren Behiç ve Neval yanında sakatlığı bulunan Adil’in durumları Teknik Direktör Turan Altay’ı düşündürüyor.

Turan Altay camia olarak Süper Kupa’ya önem verdiklerini belirterek bu tip maçları kazanarak lig öncesinde moral kazanmak istediklerini vurguladı. Bugüne kadar oynadıkları hazırlık maçlarını kazandıklarını fakat final niteliği taşıyan karşılaşmalarda güçlü takımlara karşı kazanılan zaferlerin oyuncuların öz güvenini sağlaması acısından oldukça önemli olduğunu ifade etti. Altay KTSYD kupasından sonra Süper Kupa’yı da almak istediklerini sözlerine ekledi.

Dizdarlı: Kupayı kazanmaya ihtiyacımız var
Çetinkaya Basın Sözcüsü Bülent Dizdarlı ise karşılaşma ile yaptığı değerlendirmede kulüp olarak yaşadıkları tüm çalkantılı dönemlere rağmen bugünkü maça hazır olduklarını söyledi. Dizdarlı takımdaki futbolcuların motivasyonunun üst düzeyde olduğunu ve bunun da kendisini umutlandırdığını ifade etti.

Güzel, centilmence ve çekişmeli bir maç dileyen Çetinkaya Basın Sözcüsü Dizdarlı Süper Kupa’ya Yenicami’den daha fazla ihtiyaçların olduğunu da vurguladı. Bülent Dizdarlı, dışarıda dost sahada rakipleri olan Yenicami karşısında sezon öncesi yaptıkları çalışmaların ve yapılan transferlerin semeresini görmek istediklerini de belirtti.

kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.