1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SÜPER LİG'DE İSTİFA ŞOKU!
SÜPER LİG'DE İSTİFA ŞOKU!

SÜPER LİG'DE İSTİFA ŞOKU!

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Sivasspor maçından sonra istifa ettiğini açıkladı.

A+A-

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır" dedi.

Vural, Sivasspor ile 0-0 tamamladıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımın ligde kalmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kendisine "Hocam kalacak mısınız? Gidecek misiniz?" şeklinde sorunun geleceğini bildiğini ifade eden Vural, bu konuyla ilgili konuşmak istediğini söyledi.

Vural, takımda görev yaptığı yaklaşık 7 aylık sürede kimseyle insani bir problem yaşamadığını, kulüp başkanı Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyelerini ve tüm personeli sevdiğini, herkesle ömür boyu dost kalacaklarını belirtti.

Yönetimden daha fazla yetki istediğini aktaran Vural, şöyle devam etti: "Meslek anlayışım ve antrenörlük bakışıma göre, bu mantıkla burada devam etmem mümkün değil. Bulunduğum yerde etkili olmak isterim, bypass olmak istemem. Kendi becerilerimi ortaya çıkaracak ortam isterim. Kelimelerimi çok dikkatli seçmek istiyorum çünkü buradan birilerine sıkıntı verip gitmek istemem. Herkese saygım, sevgim sonsuz ve her zaman da öyle olacak. Her zaman benden yardım isterlerse Elazığspor için yapmayacağım bir şey yok. Ancak kendi kariyerim ve geleceğimi de düşünmek zorundayım. Yönetim kurulumuz benden toplantı yapmamı istemişti. O toplantıya da gitmeyeceğim, özetle hepiniz hakkınızı helal edin. Elazığspor defteri benim için şeref ve onurla kapanmıştır."

 

Sivasspor cephesi

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da "Kazanmak için oynayan iki takım da bu sıcağa rağmen mükemmel mücadele etti" ifadesini kullandı.

Tribünlerde ve sahada güzel görüntülerin oluştuğunu dile getiren Çalımbay, iki takımın da sonuca üzülmediğini söyledi.

 

Kaynak: Skorer

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.