1. HABERLER

  2. SPOR

  3. SÜPER YILDIZ ADIM ADIM CİMBOM'A
SÜPER YILDIZ ADIM ADIM CİMBOM'A

SÜPER YILDIZ ADIM ADIM CİMBOM'A

Ara transfer döneminde Mancini'nin listesiyle futbol dünyasını sarsacak Galatasaray hedef değiştirdi! İşte Cimbom'a adım adım yaklaşan süper yıldız!

A+A-

Roberto Mancini geldiği günden bu yana takıma tanıdığı ve oyun şablonuna uygun isimleri katmak istediğini futbol kamuoyu biliyor. Eurosport.com Türkiye, İtalya ofisinden gelen bilgilerle o isimlerden birini ortaya çıkardı!

Athletic Bilbao'da 333 maçta 118 gol atan, ancak Bilbalo'nun yeni sözleşmesini kabul etmeyerek bonservissiz Juventus'a gidenFernando Llorente çok pişman! O dönemde kendisiyleFenerbahçe'nin de ilgilendiği bilinen Llorente, tercihini Juve'den yana kullanmış ancak az süre aldığı için keyfi kaçmıştı.

llorente.jpg

Şimdi Llorente'nin en büyük endişesi, yeterli süre bulamadığı için Del Bosque'nin kendisini 2014 Dünya Kupası kadrosunda düşünemeyecek olma ihtimali. Bu ihtimali ortadan kaldırmak isteyen İspanyol yıldız, menajeriyle konuşarak kulüp arayışına girdi. İsteği duyan Roberto Mancini'nin hemen devreye girdiği ve Llorente ile sözleşme imzalanması gerektiğini söyledi.

Galatasaray Yönetiminin hafta içinde Llorente'nin menajeriyle görüşeceği ve bu transferi bitirip yıldız futbolcuyu devre arasında kadroya katmayı garantilemeyi sağlayacağı haberleri geliyor.

Eurosport İtalya'dan gelen bilgilere göreyse bu transfer görüşmesi Mancini ile yapıldı.

eurosport

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.