1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜPÜRGE DEĞNEĞİ İLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ZANLI HAKKINDAKİ KARAR
SÜPÜRGE DEĞNEĞİ İLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ZANLI HAKKINDAKİ KARAR

SÜPÜRGE DEĞNEĞİ İLE SEVGİLİSİNİ DÖVEN ZANLI HAKKINDAKİ KARAR

Kız arkadaşını süpürge değneği ile döverek dişini kıran ve kaşının yarılmasına neden olan Opemipo Ayankova hakkındaki soruşturma tamamlandı

A+A-

Kız arkadaşı Diana Phoebe Ndgemu’nun başına alüminyum süpürge değneği ile vurup alt orta dişini kıran ve sağ kaşının yarılmasına neden olan üniversite öğrencisi Opemipo Ayankoya’yla ilgili polis soruşturması tamamlandı. 

“Vahim zarar”, “Ciddi darp” ve “Tecavüzkar alet taşıma” suçlarından 3 gündür poliste tutuklu bulunan zanlı Opemipo Ayankoya dün teminat için Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Aliye Özçınar, Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Şerif Avcil’i tanık olarak dinletti.

Avcil, zanlının 29 Ağustos 2013 tarihinde, saat 15:30 sularında Lefkoşa’da Sulhi Karam Sokak, Leveran Homes Apartmanı önünde aralarında çıkan tartışma sonucu, kız arkadaşı olan Diana Phoebe Ndgemu’nun başına tasarrufunda bulundurduğu 100 santim uzunluğundaki alüminyum süpürge değneği ile vurup alt orta dişini kırıp, sağ kaşının altının yaralanmasına ve “hakiki bedensel incinmesine” neden olduğunu anlattı.

Avcil, zanlının ayrıca makul mazereti olmaksızın yüksek sesle bağırıp çağırarak rahatsızlık yarattığını ve ayni gün mahkeme emriyle tutuklandığını belirtti. Meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını kaydeden Avcil, bu aşamada zanlının davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, sunulan şahadet ışığında zanlının davaları görüşülünceye kadar yurtdışına çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmesi ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna ispat-ı vücut yapması karşılığında serbest kalmasına emir verdi.  

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.