1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜPÜRGE OPERASYONU
SÜPÜRGE OPERASYONU

SÜPÜRGE OPERASYONU

Süpürge Operasyonu

A+A-

Rum Polisi’nin, dün, Larnaka’da, 150 polisin katılımıyla organize suçları önlemek amacıyla “Süpürge Operasyonu” düzenlediği belirtildi.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, Rum Polisi’nin dün sabah erken saatlerde Larnaka’da gerçekleştirdiği “Süpürge Operasyonu”na geniş yer verdiler.

Haberi; “Sadece Bir Tabanca Ortaya Çıkardılar” başlığıyla veren Fileleftheros gazetesi; polisin, çıkardığı 27 arama emri çerçevesinde, sadece bir tabanca, çok az miktarda uyuşturucu ve yasak olan saldırı ve savunma aletleri ele geçirdiğini yazdı.

Gazete, polisin düzenlediği operasyon sonucunda mahkeme tarafından 11 kişiye dava okunduğunu, evinde tabanca bulunan bir kişinin ise 6 gün tutuklu kalmasına karar verildiğini belirtti.

Tutuklanan kişinin, Larnaka’ya bağlı Korno köyü sakini 40 yaşındaki bir Rum olduğunu belirten gazete, Larnaka Mahkemesi’nin söz konusu kişi hakkında 6 gün tutukluluk emri verdiğini yineledi.

Alithia gazetesi ise, Rum Polisi’nin “Süpürge Operasyonu”nu, ekonomik çıkarlarının çakışması nedeniyle Larnaka’da olaylara neden olan 2 suç grubunu ve bunlara ait silahları ve diğer suç unsurlarını tespit etmek amacıyla düzenlediğini yazdı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.