1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜPÜRGEDEN HİNTKENEVİRİ ÇIKTI!
SÜPÜRGEDEN HİNTKENEVİRİ ÇIKTI!

SÜPÜRGEDEN HİNTKENEVİRİ ÇIKTI!

Türkiye’den kargo ile yollanan ev eşyaları arasında uyuşturucu madde tespit edilen 29 yaşındaki Elif Harker narkotik polisi tarafından tutuklandı.

A+A-

Elif Harker isimli 29 yaşındaki genç kadının adına Türkiye’den kargo ile gönderilen ev eşyalarının arasından 10 gram hintkeneviri çıktı. Lefkoşa Sanayi Bölgesi’ndeki Gümrük Dairesi memurlarının fark ederek durumu polise bildirmesi üzerine, daireye giden narkotik ekibi, kargoyu almaya giden Elif Harker’in huzurunda aramasını gerçekleştirdi ve elektrik süpürgesinin içerisine yerleştirilen uyuşturucu maddeyi buldu.

Uyuşturucuya emare olarak el koyan ve Elif Harker’i gözaltına alan polis, başlattığı soruşturma kapsamında genç kadını dün mahkemeye çıkardı ve aleyhine 2 günlük tutukluluk emri temin etti.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in baktığı tutukluluk duruşmasında Savcı Cemaliye Usanmaz polis çavuşu Mehmet Emin’i tanık olarak dinletti.

Mehmet Emin, zanlı Elif Harker’in suçunu kabul ederek bir gönüllü ifade verdiğini ve bu ifadenin teyit ve tekzibinin yapılmaya başlandığını belirtti.

Alınması gereken ifadeler olduğuna dikkat çeken Emin, bu aşamada zanlı Harker’in tahkikat amaçlı 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Polis memurunun bu talebine itiraz edilmemesi üzerine, Yargıç Hale Ahmet Raşit, sunulan şahadet ışığında, tahkikatın devam ettiğine bulgu yaparak, zanlı Elif Harker’in 2 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.