1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "SÜRDÜRÜLEMEZ"
"SÜRDÜRÜLEMEZ"

"SÜRDÜRÜLEMEZ"

“33 milyon TL geliri, 56 milyon personel gideri olan bir yapı sürdürülemez…” LTB Başkanı Fellahoğlu, BES’in her ay düzenlediği eğitim toplantısına katılarak personelle bir araya geldi, belediyeyi konuştu.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, dün Belediye Emekçileri Sendikası üyelerinin ayda bir kez düzenlediği eğitim toplantısına katıldı. BES Başkanı Bozat, toplu iş sözleşmesi gereği her ay eğitim toplantıları yaptıklarını ve belediyedeki durumla ilgili gelişmeleri çalışanlarla görüştüklerini dile getirdi. Başkan Bozat personele süreçle ilgili bilgi vererek, LTB Başkanı Fellahoğlu’nun basında yaptığı açıklamaları eleştirdi.

Bozat’ın konuşması ardından belediyenin durumuyla ilgili çalışanlara bilgi veren LTB Başkanı Fellahoğlu, 33 milyon TL geliri, 56 milyon personel gideri olan belediyenin sürdürülebilir olmadığını vurgulayarak, çalışanların da sürece katkı koyması gerektiğini belirtti.

“Maaşlardan kesinti yapacağım demedim” diyen Fellahoğlu, 33 milyon TL geliri, 56 milyon personel gideri olan bir yapının sürdürülemez olduğunu aktardı.

 

Kaynak: Yenidüzen

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.