1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Süre: 5 saniye! Gizli kelimeyi bulan zeka küpü...
Süre: 5 saniye! Gizli kelimeyi bulan zeka küpü...

Süre: 5 saniye! Gizli kelimeyi bulan zeka küpü...

Süre: 5 saniye! Gizli kelimeyi bulan zeka küpü...

A+A-

Kişilik testleri hem öğretici hem eğlendirici yapısıyla çok seviliyor. Bu testler aynı zamanda odaklanma seviyenizi ve algınızı ölçüyor. Peki siz 5 saniyede zekanızı ölçmek ister misiniz? Haydi teste

Bu kişilik testinde 5 saniyede gizli kelimeyi bulmanız gerekiyor. Kelimeyi bulan kişilerin odaklanması ve farkındalığı yüksek. Bununla beraber zekasını görsellikle buluşturması ihtimal. Bir ayrıntıyı veya resmi fark etme aynı zamanda odaklanma ve konsantre istiyor. Ve elbette hız da cabası. Çünkü zekanın hızlı olmakla yakından ilişkisi var. Peki siz ne kadar hızlısınız?

1-548.webp

BULAMADIM

Siz küçükken muhtemelen hiç bulmaca çözmediniz. Bir şeylere odaklanmanız zaman alıyor. Kafanız hep meşgul ve dolu. Birkaç şeye birden bakmaktan asıl olan şeyleri göremiyorsunuz. Bu yüzden zekânızı yüzde 100 kullanamıyorsunuz.

BULDUM

Resimde 5 saniyede "SUR" kelimesini gördüyseniz sizin odak probleminiz yok demektir. Sadece yoğunlaşmanız ve dikkatli bakmanız yeterli. Siz zekanızı iyi kullanıyorsunuz sadece bazen sabırsızlığınız size hata yaptırıyor.

Akşam

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.