1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRE DOLUYOR! UÇAKLAR UÇACAK MI?
SÜRE DOLUYOR! UÇAKLAR UÇACAK MI?

SÜRE DOLUYOR! UÇAKLAR UÇACAK MI?

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD)’in, Ercan’daki fiyat politikasını yeniden belirlenmesi için Hükümete verdiği süre 25 Nisan Perşembe günü doluyor.

A+A-

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD)’in, Ercan’daki fiyat politikasını yeniden belirlenmesi için Hükümete verdiği süre 25 Nisan Perşembe günü doluyor. Hükümetin konuyla ilgili geri adım atmaması dikkat çekiyor.

Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Başkanı Orhan Tolun, TÖSHİD’in, Ercan’daki fiyat politikasını yeniden belirlenmesi için, Ercan- Türkiye arasındaki uçuşların durdurulmasıyla ilgili kararı yapılacak Genel Kurul toplantısında karar vereceğini açıkladı. Orhan Tolun, TÖSHİD’in 25 Nisan 2013 tarihine kadar KKTC Hükümetine süre tanıdığını, Perşembe günkü toplantıda ne yapılacağına karar verileceğini aktararak, TÖSHİD’in uçuş seferlerini durdurmada kararlı olduğunun altını çizdi.

Pegasus Havayolları KKTC Genel Müdürü Zeki Ziya da bugüne kadar konuyla ilgili herhangi bir gelişme olmadığını, TÖSHİD’in 25 Nisan günü Genel Kurul toplantısı yaparak, uçak seferlerinin durdurulmasıyla ilgili karar verileceğini söyledi.

 

Kaynak: Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.