1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. SÜRE UZATILDI
SÜRE UZATILDI

SÜRE UZATILDI

SÜRE UZATILDI

A+A-

Eski gazetecilerden, işadamı ve fotoğraf sanatçısı Öztan Özatay’ın anısına düzenlenen Öztan Özatay Fotoğraf Yarışması’na başvuru süresi 13 Ocak’a kadar uzatıldı.

Yarışma organizatörü Buket Özatay’ın yaptığı açıklamaya göre, yarışmaya katılacakların eserlerini 13 Ocak’a kadar elden veya e-posta yoluyla teslim etmesi gerekiyor.

Eserlerin dijital ortamda, CD’de kayıtlı olarak teslim edileceği yarışmada fotoğrafçıların tüm kategoriler için tek katılım ücreti olarak 50 TL ödemesi gerekiyor. Sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların baskısı organizasyon tarafından yapılacak.

Bu arada, yarışmaya katılacak eserleri değerlendirecek jüri de belli oldu. Açıklamaya göre, jüri,  Türkiye’den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkan Yardımcısı, Fotoğrafçı Doçent Ozan Bilgiseren, Atlas Dergisi Genel Yayın Yönetmeni, Fotoğrafçı Sinan Çakmak, Yakın Doğu Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim Görevlisi, Fotoğrafçı İsmail Gökçe’den oluşuyor.

Yarışmada başarılı olanlar, 17 Ocak saat 18.00’de, Lefkoşa Golden Tülip Hotel’de düzenlenecek toplantıda açıklanacak. Toplantıda, jüri üyelerinin fotoğraf söyleşisi de gerçekleştirilecek.

Öztan Özatay 7. Fotoğraf Yarışması ve Sergisi için oluşturulan jüri tarafından beğenilen eserler 10-19 Şubat  tarihleri arasında Lefkoşa’da Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

Yarışmayla ilgili daha detaylı bilgi 22 38969 ve 22 38968 numaralı telefonlar aracılığıyla Buket Özatay veya Özhan Özatay’da elde edilebilir.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.