1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sürpriz aşk
Sürpriz aşk

Sürpriz aşk

Sürpriz aşk

A+A-

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen Kertenkele dizisinin oyuncuları Timur Acar ile Eda Özerkan aşk yaşamaya başlamış. Timur Acar ile Eda Özerkan çifti geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi’nde el ele yürürken görüldüler!

Yayın hayatına başladığı ilk zamanlarda dini ögeleri itibarsızlaştırdığı gerekçesiyle eleştiri oklarını üzerine çeken Kertenkele dizisi, daha sonraları kendini kanıtlamayı başardı ve izleyici tarafından sevildi. Dizinin başrol oyuncuları Timur Acar ve Eda Özerkan, dizi setinde birbirlerinden etkilenmiş olacaklar ki bir süredir birlikte olmaya başlamışlar. Oyuncu çiftin arasındaki ilişki geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi'nde el ele yürürken görüntülenerek ortaya çıktı.ATV ekranlarında ilgiyle izlenen Kertenkele dizisinin oyuncuları Timur Acar ile Eda Özerkan aşk yaşamaya başladı. Timur Acar ile Eda Özerkan çifti geçtiğimiz gün Bağdat Caddesi'nde el ele yürürken görüldüler!

Timur Acar, kariyerinin en iyi dönemlerini Akasya Durağı ve Avrupa Yakası dizilerinde rol alırken geçirmişti. Ayrıca Çakallarla Dans serisinde de başrol oynuyor. Şu sıralar rol aldığı Kertenkele dizisi de kendi gününde her hafta en çok izlenen yapımlar arasında girmeyi başarıyor.

Eda Özerkan, izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisiyle ve TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasına katılarak adın geniş kitlelere duyurmuştu.

timur-acar.jpg
 

Habersırası

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.