1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sürpriz aşk için bomba iddia
Sürpriz aşk için bomba iddia

Sürpriz aşk için bomba iddia

Sürpriz aşk için bomba iddia

A+A-

Ebru Şallı ile Cem Yılmaz aşkı mazi oldu! Şallı, iddialara göre Sinan Akçıl'ın bir türlü sevemediği Cem Yılmaz'la çıkıp kıskandırmak istedi. Bunu öğrenen komedyenin mankenle yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Aşkları kısa sürdü! Yazın bomba aşkı olan Ebru Şallı ile Cem Yılmaz’ın birlikteliklerinin bittiği öğrenildi. Hafta içi Tarkan konserine eski eşi Ahu Yağtu ile gelerek kafaları karıştıran Cem Yılmaz ile Ebru Şallı’nın aşklarının bitiş nedeni ise Sinan Akçıl’a dayanıyor. Ayrılık sonrası kendisine mektuplar yazan Akçıl’ın, Cem Yılmaz’ı sevmediğini bilen Şallı'nın, eski aşkını kıskandırmak için ünlü komedyeni koz olarak kullandığı konuşuldu. 
 
AHU'SU YANINDA 
 
Şallı’nın amacını öğrenen Cem Yılmaz’ın ise bu nedenden dolayı aşkını sonlandırdığı iddia edildi. İkilinin ayrılmalarındaki diğer bir iddia ise Tarkan konserine eski eşi Ahu Yağtu ile gelen Cem Yılmaz’ın tatil sorusuna 'Küçük şeylerden mutlu oluyoruz' demesi oldu. Çünkü Şallı ile tatil yapan Yılmaz’ın soruya böyle bir yanıt vermesi ünlü mankeni kızdırmıştı. İkilinin barışıp barışmayacağı önümüzdeki günlerde belli olurken Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ise bayram için soluğu Bodrum'da olan ünlü komedyenin yanında aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.