1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK! ACUN ILICALI BIRAKTI MI?
SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK! ACUN ILICALI BIRAKTI MI?

SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK! ACUN ILICALI BIRAKTI MI?

Sürpriz değişiklik! Acun Ilıcalı bıraktı mı?

A+A-

O Ses Türkiye'nin 26 Ocak 2017 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Survivor 2017'nin çekimlerinden dolayı Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı'nın bir süre O Ses Türkiye çekimlerine katılamayacağı açıklandı.

O Ses Türkiye yeni bölümde Acun'un yerine neden Jess Molho sunuculuk yaptı. jess Molho sürpriz yaparak O Ses Türkiye yarışmasını kendisinin sunacağın açıkladı. Seyircilere ve jüriye memnun olmadınız mı sorusunu yönelten Jess Molho, Acun Ilıcalı'nın bir süre programa katılmayacağını açıkladı.

O Ses Türkiye 26 Ocak yeni bölümde büyük bir sürpriz yaşandı. Programı izleyen herkes Acun Ilıcalı'yı beklerken programı sunmak için Jess Molho sahneye çıktı. Jess'i görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Herkesin şaşırdığını gören jess bir açıklama yaptı ve O Ses Türkiye yarışma programını kendisinin sunacağını söyledi. Jess seyircilerin ve jüri üyelerinin tepkisini ölçmek için "yoksa memnun olmadınız mı" diye sordu.

JESS MOLHO NEDEN ACUN'UN YERİNE SUNUCULUK YAPTI

Jess açıklamalarına devam ederek "Bildiğiniz gibi 21 Ocak Cumartesi gününden itibaren Survivor 2017 başlamıştır. Acun Ilıcalı vaktinin büyük bölümünü Dominik'te survivor çekimlerinde geçirdiği için artık O Ses Türkiye çekimlerine katılamayacağını bildirmiştir. Buradan programı izleyenlere sayın Acun Bey'in de selamı var ben de buradan kendisine selam yolluyorum" dedi.

JÜRİ'NİN İLK TEPKİSİ NE OLDU?

Jüri üyelerin biran şaşkınlık yaşasada Jess'in O Ses Türkiye yarışmasını sunmasınn sürpriz olmadığını söylediler. Jess daha önce de O Ses Çocuklar yarışmasını sunmuş ve başarılı sunuş şekli ile de izleyenlerden tam not almıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.