1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜ EHLİYETSİZMİŞ
SÜRÜCÜ EHLİYETSİZMİŞ

SÜRÜCÜ EHLİYETSİZMİŞ

Sürücü Ehliyetsizmiş

A+A-

Emine UYSAL

Lefkoşa Trafik Şubesi, Gönyeli’de 9 Ekim’de meydana gelen ve iki aracın çarpışıp, araçlardan birinin kontrolden çıkarak, park halindeki üç araca daha çarptığı kazada, kaçan iki kişiyi 6 saat süren tahkikat sonucu yakaladı.

Kaçan sürücünün ehliyetsiz olduğu ve araçlarda toplam 20 bin TL hasar meydana geldiği öğrenildi.

Kaza, 9 Ekim’de saat 11.50’de Gönyeli’de Atarük Caddesi üzerinde güney istikametinden kuzey istikametine doğru, MD 914 Z plakalı araçla seyreden 25 yaşındaki Zimbave uyruklu Daniel Takudzwa Mudzengerere, dikkatsiz bir şekilde karşı istikametten gelmekte olan Erman Yarımoğlu’nun yönetimindeki GE 140 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana gelmişti.

Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan GE 140 plakalı araç, yolun solundan çıkarak toprak alan içerisinde park halinde bulunan Hasan Behlül’e ait “EN 886”, Hasan Demir’e ait “DZ 109” ve İhsan Koç’a ait “CR 730” plakalı üç araca çarptı.

Kazada yaralanan olmazken, kaza yerinden kaçan ve kiraladığı aracı ehliyetsiz olan Daniel Takudzwa Mudzengerere’nin kullanmasına müsaade eden Farai Jones Mudzengerere tutuklandı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar’ın huzuruna çıkarılan iki zanlı, teminatla serbest bırakıldı.

Yargıç Reynar, iki zanlının, yurtdışı çıkış yasağı getirilerek, seyahat belgelerini polise teslim etmelerine emir verdi.

Kıbrıs Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.