1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Lefkoşa-Girne anayolunda ''aşırı sürat ve dikkatsizlik'' sonucu yoldan çıkan otomobil, karşı şeride geçerek takla attı;

A+A-
Lefkoşa-Girne anayolunda dün sabahın erken saatlerinde korkunç bir trafik kazası meydana geldi.      
Kazada, otomobilin 28 yaşındaki sürücüsü Okereke Onyebuchı Bright, olay yerinde hayatını kaybederken, yanında yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki arkadaşı Gamze Çetin, yaralandı.
olayyeri.jpg
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyreden Nijerya uyruklu Okereke Onyebuchı Bright’ın (28), yönetimindeki ZMD 204 plakalı otomobil, “aşırı sürat ve dikkatsizlik” sonucu direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolu ikiye ayıran orta refüj taşlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, refüj içerisinde bulunan aydınlatma direğine çarpıp,  karşı şerit içerisinde ters vaziyette metrelerce sürüklendi.
865817.jpg

Kaza sonucu, otomobil içerisinde sıkışan Bright, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan güçlükle çıkarıldı. Bright, sağlık görevlilerinin olay yerinde yaptıkları tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Aynı araçta yolcu olarak bulunan ve yaralanan Gamze Çetin ise, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Çetin’in vücudunda çok sayıda kemik kırığı olduğu ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı, bugün öğlen saat 14.00’te ise Türkiye’ye götürüleceği, tedavisine orada devam edileceği öğrenildi.

Kazayı gören çok sayıda sürücü, olay yerine koşarak yaralılara yardım etmek istedi. İhbar üzerine olay yerine giden çok sayıda polis, başka bir kazanın daha yaşanmaması için önlem aldı.

Öte yandan Nijerya uyruklu Okereke Onyebuchı Bright’ın Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nde (UKÜ) Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi olduğu ve 2010 yılından bu yana öğrenim gördüğü öğrenildi. Arkadaşları tarafından çok sevilen biri olan Bright’ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.