1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜLER ARAÇTA SIKIŞTI!
SÜRÜCÜLER ARAÇTA SIKIŞTI!

SÜRÜCÜLER ARAÇTA SIKIŞTI!

İtfaiye kurtardı

A+A-

Dörtyol ile Beyarmudu arasında iki araç yüz yüze çarpıştı Nahit Korkmaz ile İbrahim Gümüşatam isimli sürücüler araçta sıkıştı
Hüseyin ÇİÇEK

Dörtyol-Beyarmudu Anayolu üzerinde dün öğleden sonra iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında her iki aracın sürücüsü yaralandı. Kaza, Nahit Korkmaz ile İbrahim Gümüşatam yönetimindeki araçların çarpışması sonucu gerçekleşti. Kaza sonucu yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücülerin, vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtildi.

 

Yüz yüze çarpıştılar
Polis Basın Subaylığından alınan bilgiye göre kaza saat 15.45’te, Dörtyol-Beyarmudu Anayolu üzerinde,  İnönü kavşağında meydana geldi. Nahit Korkmaz isimli sürücü,  yönetimindeki KF 026 plakalı araç ile Beyarmudu’ndan Dörtyol istikametine seyrettiği esnada sağ şeride geçerek, karşı istikametten gelen İbrahim Gümüşatam yönetimindeki EF 300 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı. Çarpışma sonucu araçta sıkışan İbrahim Gümüşatam itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Her iki aracın sürücüsü de yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların vücutlarının muhtelif yerlerinde kırıklar olduğu belirtilirken, hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Haber Kaynağı: Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.