1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜLER DİKKAT!
SÜRÜCÜLER DİKKAT!

SÜRÜCÜLER DİKKAT!

20 Temmuz tören provaları nedeniyle Gazimağusa’da bazı yollar kapalı

A+A-

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, prova ve tören programı nedeniyle Gazimağusa’da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, Gazimağusa’da bugün saat 16.30’dan itibaren tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı trafiğe kapatılacak.

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, tören programı nedeniyle, Lefkoşa’da, 20 Temmuz Cumartesi saat 08.00’den itibaren törenin sona ereceği saate kadar, Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol, trafik akışına kapatılacak.

Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’dan gelecek araç sürücüleri de şehir merkezine giden yol güzergâhlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecek.

Gazimağusa’da da 20 Temmuz saat 16.00’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Polis Basın Subaylığı trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiği uyarısında bulundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.