1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜLER KAZA TEHLİKESİ ATLATTI!
SÜRÜCÜLER KAZA TEHLİKESİ ATLATTI!

SÜRÜCÜLER KAZA TEHLİKESİ ATLATTI!

Tonlarca su boşa aktı!

A+A-

Jet Gaz önünde bulunan su borusu patladı, cadde, yaklaşık 30 dakika içinde göle döndü… Birçok sürücü, su birikintisi nedeniyle kaza tehlikesi atlattı

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’da Şht. Mustafa Ruso Caddesi Jet Gaz önünde bulunan su borusunun patlaması sonucu tonlarca su boşa aktı.

Dün öğleden sonra saat 17.00 sıralarında bilinmeyen bir sebeple patlayan su borusu, yaklaşık 30 dakikada caddeyi göle çevirdi.

Bölgedeki vatandaşlar, suyun akışını kesmek için kendi yöntemlerini denese de işe yaramadı. Yoldan geçen araçlar ile yayalar sudan nasibini aldı.

Göle dönen caddedeki suları fark etmeyen birçok sürücü su birikintisine girince kaza tehlikesi atlattı.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Devriyeler Şubede görevli bir ekip, olası bir kaza yaşanmaması için kısa sürede olay yerine giderek önlem aldı. Polis, caddeye akan suyun akışını taş yardımıyla engelleyerek geçici önlem aldı.

Lefkoşa Türk Belediyesi’nde görevli bir çalışan, sorunun giderilmesi için onarım çalışması yaptı. Aynı çalışan, başka bir yerde da benzeri bir arızanın olduğunu ve oradan geldiğini söyledi.

Bu arada iddiaya göre, üzerinden bir araç geçmesi nedeniyle aynı su borusunun daha önce patlamıştı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, belediyenin konuyla ilgili önlem almasını ve su hattının toprak altına yerleştirilmesini istedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.