1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SÜRÜCÜLERE UYARI!
SÜRÜCÜLERE UYARI!

SÜRÜCÜLERE UYARI!

Belediyeden halka uyarı...

A+A-

     
ÖZÇINAR: “GÜZELYURT’UN ALT YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR”

Güzelyurt Belediyesi, yağmur suyu drenaj yapım işleri nedeniyle yapılan kazılardan dolayı vatandaşların trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi konusunda uyarı yaptı.

Güzelyurt Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, büyük bir bölümü tamamlanmak üzere olan Güzelyurt III. Etap Yağmur Suyu Drenaj Yapım çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Güzelyurt Belediyesi olarak yağmur suyu drenaj altyapı çalışmalarına önem verdiklerini belirterek,  proje ile yağmur suyu drenaj sisteminin Güzelyurt’ta tamamlanacağı söyledi.

Gerek Güzelyurt, gerekse Bostancı’da altyapısı tamamlanan çalışmalar için asfaltlama ihalesine çıkıldığını anımsatan Özçınar, Güzelyurt’ta bir yılda üç etapta, 1 metrelik, 5 km yağmur suyu drenaj şebekesi döşendiğini söyledi.

Proje, Tanzimat Sokak, Ardahan Caddesi, Ali Avcı Sokak, Ecevit Caddesi , Barbaros Sokak, Şht Ertan Avni Sokak ve Mehmet Sokollu Sokakları kapsıyor.

Kazılarda, 1 metrelik ve 500 milimetrelik beton boruların döşendiği projenin büyük bir bölümü tamamlandı.

Güzelyurt Belediyesi sürücülerin kazı yapılan bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri konusunda uyarı yaparak,  kazılar süresince vatandaşların gösterdiği anlayışa teşekkür etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.