1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor All-Star'da kavga
Survivor All-Star'da kavga

Survivor All-Star'da kavga

Survivor All-Star'da kavga

A+A-

Heyecanla izlenen yarışma programı Survivor All-Star’ın dün akşam ekranlara gelen 33. bölümünde yine ödül oyunu heyecanı vardı. Yeni bölüme öğle yemeği ödülü için kıyasıya yarışan yarışmacıların yanı sıra Sahra ve Nadya arasındaki kavga damgasını vurdu.

Survivor’ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüller takımları arasında ödül oyunu yarışması yapıldı. Ödülün öğle yemeği olduğu oyun, zorlu parkurları ile yarışmacıları epey zorladı. Günlerce yemek ödülü kazanamayan Ünlüler takımı oyunu kazanmayı çok istemelerine rağmen, Gönüllüler takımına mağlup oldu. Öğle yemeğini kazanan Gönüller takımında keyifle yenen yemeğin ardından çıkan kavga ise adada keyifleri kaçırdı.

28886541.jpg

SAHRA VE NADYA’NIN YEMEK KAVGASI 

Yemek ödülünde Nadya’nın daha fazla yediğini iddia eden Sahra sinirlerine hakim olamadı. Nadya, Sahra ile konuşmak için Turabi’yi de yanına alarak Sahra’nın yanına gitti.  Fazla yemek yediğini kabul etmeyen Nadya, Sahra’nın düşüncelerini değiştiremedi.

28886542.jpg

MEYVE AYDIN'DAN SERENAY’A GÖNDERME

Merve Oflaz’ın adaya veda etmesinin ardından zor zamanlar geçiren Sereney, Merve Aydın’ın göndermelerinden kurtulamadı.  Merve Aydın, Oflaz’ın yarışmaya veda etmesiyle ilgili olarak, “İlahi adalette zaman aşımı yoktur tatlım” diye göndermede bulundu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.