1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SURVİVOR FİNALİ YERİNE CEZAEVİ
SURVİVOR FİNALİ YERİNE CEZAEVİ

SURVİVOR FİNALİ YERİNE CEZAEVİ

Survivor finali yerine cezaevi

A+A-
Survivor yarışma programının ülkemizde gerçekleştirilecek final bölümlerinin hazırlanması için Acun Medya tarafından görevli olarak KKTC’ye gelen ve tasarrufundaki 2 gram 537 miligram hintkeneviri ile yakalanan zanlı Çağlar Uçar teminata bağlanmak üzere dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Kamalı Haber

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Narkotik ve Kaçakçılığı önemle müdürlüğünde görevli polis çavuşu Erkan Karam, olayla ilgili bulguları aktardı. Karam, zanlı Çağlar Uçar’ın 9 Haziran tarihinde saat 9.30 raddelerinde Ercan Devlet Havalimanından, KKTC’ye giriş yapmak istediği esnada narkotik detektör köpeği Zeyna’nın tepki vermesi sonucunda üzerinde yapılan aramada 2 gram 537miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

Zanlı aleyhine başlatılan kanunsuz uyuşturucu madde ithal ve tasarruf suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten Karam, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır bulunmasını sağlamak maksadı ile davasını 8 gün süre ile cezaevinde beklemesine emir verdi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.