1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SURVİVOR ‘IN KIBRISLI YARIŞMACISI
SURVİVOR ‘IN KIBRISLI YARIŞMACISI

SURVİVOR ‘IN KIBRISLI YARIŞMACISI

Survivor'da Kıbrıslı yarışmacı...

A+A-

TV8 ekranlarında her hafta birbirinden farklı oyunlarla ekranlara gelen Survivor'da büyük finale doğru geri sayım heyecanı başladı. Finale doğru yarışmacılar arasında yaşanan gerilim ve rekabet artarken, programın takipçilerinin de yarışmacılarla ilişkili araştırmaları da hız kazandı. Survivor 2019'un iddialı yarışmacılarından olan Elpida Meziridou ilgi odağı oldu . 

Peki, Survivor Elpida kimdir? 

Türkiye - Yunanistan formatı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2019'da her hafta bir yarışmacının Dominik'e veda etmesiyle beraber büyük finale kısa zaman kaldı. Yarışmanın sıkı takipçileri son zamanlarda sıklıkla Survivor yarışmacısı Elpida Meziridou'nun hayatını merak etmeye başladı. İşte, birçok spor dalı ile ilgilenen ve kendisini rekabetçi olarak tanımlayan Survivor Elpida'nın hayatı ile ilgili merak edilenler... 

Elpida Meziridou'nun hayatı 

Kıbrıs'ta yaşayan Elpida Meziridou 28 yaşında ve bir inşaat firmasında yönetici ile çalışıyor. Meziridou, atletizim, kick boks, crossfit spor dalları ile bir dönem ilgilendi. Kendisini rekabetçi, keyifli ve dinamik olarak tanımlayan Elpida Meziridou, sakin, pozitif olduğunu söylüyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.