1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. SURVIVOR KKTC 2019!
SURVIVOR KKTC 2019!

SURVIVOR KKTC 2019!

Benzinleri bitince...

A+A-

Dün 1 Mayıs işçi ve bayramıydı. Bayram nedeni ile Hükümet tatil verdi ve tüm işyerlerinin kapalı olmasını istedi. Karara yeme içme yerleri hariç büyük ölücüde uyulduğu görüldü 

Benzinciler dün istasyonlarını açmadı. Ancak benzini biten bazı vatandaşlar yolda kaldı. Lefkoşa’da Benzini biten vatandaş Lefkoşa’daki “self pump”a geldi. 3 defa parasını yuttuğunu iddia eden genç uzun süre pompayla kavga etti ve bu görüntüler sosyal medyaya düştü. 

1 Mayıs’ta kapalı olacağı açıklanan marketlere vatandaş önceki gün hücum etti. Marketler önünde uzun kuyruklar oluştu. Bazı marketlerin önceki gece sabaha kadar açık kaldığı iddia edildi. 

Ve dün neredeyse tüm piknik alanları, deniz kenarları, vatandaşların akınına uğradı. Boğaz piknik alanında Bine yakın araç vardı ve trafikte sürekli aksamalar meydana geldi. 

Çilek festivalinin yapıldığı Yeşilırmak’ta da durum aynıydı. Dün Yeşilırmak’a gitmek isteyen vatandaşlar Bağlıköy’den Yeşilırmak’a kadar araba konvoyunda beklemek zorunda kaldı. 

Boğaz Piknik alanında her yıl olduğu gibi bu yılda Demokrat Partinin 1 Mayıs pikniği gerçekleşti. Bu yıl piknik alanına kurulan sahneye Serdar Denktaş eşi Müge Denktaş ve oğlu Rauf Dektaş ile birlikte çıkıp şarkı söylediler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.