1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor Nagihan'a İhanet Şoku!
Survivor Nagihan'a İhanet Şoku!

Survivor Nagihan'a İhanet Şoku!

Eşinin onu aldatmasını...

A+A-

Son günlerde çok sık rastlanan aldatılma hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Survivor 2016 yarışmacısı Milli Atlet Nagihan Karadere eşinin ihanetiyle sarsıldı.
Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı.
Nagihan'ın namuslu kocası' notu ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük ses getirdi.

Adada yarıştığı sırada ihanete uğradığını öğrenen Karadere, boşanma kararı aldı.

2-655.jpg
NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPTI

Adada yarıştığı süre içerinde eşinin ihanetine uğradığını öğrenen Nagihan Karadere, Göz6 Panaroma programına katıldı. Karadere, yaşadığı şoku canlı yayında gözyaşlarıyla anlattı:
Bu 3-4 günü nasıl atlattım bilmiyorum. Kendimde değilim. Yaşadım ama nasıl yaşadım. Bir şantaj söz konusu. Eşimden para sızdırmaya çalıştılar, başaramayınca bana döndüler. 10 bin euro gibi bir rakam söz konusu. Whatsapp konuşmalarımız mevcut. Hukuki işlem başlatıldı. Avukatımız gerekli işlemleri sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağım. Şuan ben de hiçbir şey bilmiyorum. Bildiği tek şey, herkesin bildiği bir konu. Detayını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz. O zaman daha donanımlı, daha dolu bir şekilde sizlere açıklama yapabilirim.
İnsanların biraz anlayılşı olmaları gerekiyor diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun şuan eminim Uğur'un üzerine gidiyorlardır. Haklı-haksız gözetmeksizin biraz daha sakin olmalarını rica ediyorum. Çünkü bir kızım var. Onun bu konudan etkilenmesini istemiyorum. En hafif bir şekilde, yaralanmadan ailece devam etmek istiyorum.
Boşanıyor musun? sorularına şimdi yanıt vermek istemiyorum. 1-2 gün içerisinde her şey netleşmiş olacak.
Romanya'ya ait bir numara verdiler. Kız Türk. Whatsapp'tan aradılar beni, konuştuk. Ben o görüntüleri görünce şoka girdim. Eşime döndüm. Hiçbir şey diyemedi.
Şuan çok konuşacak bir şey de yok. Her şey karışık. Nasıl en hafif bir şekilde bu olayın içinden çıkabiliriz onu düşünüyorum. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım. Kaç yıllık evliyiz, eşimden hiç böyle bir şey beklemezdim. Neden yaptı?

3-340.jpg

57f74bd80f25441870e8309d.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.